Național: Accident cu 5 morți și 7 răniți, azi-noapte. Planul roșu de intervenţie a fost activat

Articolul continuă după anunț

Cinci persoane au murit și șapte au fost rănite grav, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident între trei mașini, produs pe Drumul European 581, în zona localității Bădeana, județul Vaslui.

Când salvatorii au ajuns, au fost găsite 12 victime, dintre care 8 încarcerate. Patru persoane erau deja moarte. Ulterior, o a cincea persoană a murit după ce răniții au fost transportați la spital.

Au fost găsite 12 victime dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medici, una dintre cele opt victime a decedat. În total, sunt cinci persoane decedate (dintre care una este minoră) și 7 persoane rănite, dintre care, două victime sunt într-o stare foarte gravă, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Polițiștii vasluieni au stabilit că accidentul din zona localității Bădeana s-a produs după ce șoferul unui autoturism a încercat să facă o depășire și a lovit alte două mașini care circulau regulamentar.

Patru dintre persoanele care se aflau în mașina care a intrat în depășire și-au pierdut viața, între ele și un copil. Vehiculul era înmatriculat în Bacău și oamenii erau pe drum spre Grecia. – notează cancan.ro

Cea de-a patra persoană decedată era șoferul uneia dintre mașinile lovite. În cel de-al treilea autoturism erau două persoane, soț și soție, din Bulgaria.

video: realitateadevaslui.net