Național: Accident aviatic la Suceava. Două avioane s-au ciocnit în zbor. Un pilot a decedat

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava, incident în urma căruia unul dintre piloţi a decedat, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
Potrivit IGSU, după ciocnire, ambele aparate de zbor s-au prăbuşit în afara pistei, piloţii rămânând blocaţi în interior. Unul dintre aceştia a fost declarat decedat.

Cei doi piloţi de la manşe au rămas încarceraţi, iar unul dintre ei este inconştient. Pilotul inconştient a fost declarat decedat. Celălalt pilot a fost extras din avion şi stabilizat de echipele medicale„, susţin reprezentanţii IGSU.

Conform ProTV, Marinescu Cornel, în vârstă de 53 de ani, originar din București, este pilotul care și-a pierdut viața în timpul exercițiilor de pe aerotromul din localitatea Frătăuți, Suceava.
Celălalt pilot, Bochiș Sorin, în vârstă de 61 de ani, din Timișoara, a fost transportat cu răni grave la Iași cu ajutorul unui elicopter SMURD. Bărbatul era conștient.

PUBLICITATE