Național: A murit Florin Halagian, fost antrenor al FC Ceahlăul Piatra-Neamț

Fostul mare antrenor Florin Halagian a decedat, luni, la vârsta de 80 de ani, a anunţat clubul de fotbal FC Argeş pe pagina sa de Facebook.

Ca antrenor, a adus singurele titluri de campioană a României din palmaresul echipei FC Argeş cu care s-a impus în Divizia A în sezoanele 1971-72 şi 1978-79.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din CV-ul lui Florin Halagian fac parte echipele: FC Argeş, FC Olt, Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova, Victoria Bucureşti, Dinamo Bucureşti, FC Inter Sibiu, FC Naţional, FCM Bacău , FC Braşov, Ceahlăul Piatra-Neamţ (2000), CS Mioveni şi Gloria Bistriţa.

A murit Florin Halagian!

Clubul FC Argeș anunță decesul antrenorului Florin Halagian la vârsta de 80 de ani.

Florin Halagian a adus singurele titluri de campioană a României din palmaresul echipei FC Argeș cu care s-a impus în Divizia A în sezoanele 1971-72 și 1978-79.

A mai câștigat titlul de campioană cu Dinamo București în sezonul 1991-92. A avut o contribuție importantă la construirea echipei de aur a Stelei, care a câștigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

Pe 25 martie 2008 a fost decorat de președintele României, Traian Băsescu pentru toată activitatea și pentru formarea tinerelor generații de campioni cu „Meritul sportiv Clasa a III-a”.

Clubul FC Arges este alaturi in aceste momente grele de familia îndurerata. Sincere condoleanțe, este comunicatul, postat pe pagina de Facebook, de FC Argeș.

PUBLICITATE