Național: A mai murit un copil. Dar cui îi pasă, un număr, o statistică doar

FURIOASĂ și plină de DURERE! Acesta este mesajul (după moartea fetiței din Iași) pe care Carmen Suciu, unul dintre cei mai activi oameni în acțiuni de binefacere și întrajutorare pe care județul Neamț, îl are.

”Nu sunt capabilă de ură, nu am cunoscut acest sentiment, doar furie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Furia care m-a desfăcut in mii de bucăți amestecată cu o durere fără a o putea descrie în cuvinte.

Sunt atat de furioasă uneori pe țara asta și politicienii săi încât imi vine să mă tăvălesc de durere. Îmi tot repet că nu-i bine, imi caut echilibrul în mine dar moartea unui copil ma trântește de toate colțurile României mele.

Sunt atât de furioasă pe tine, țara mea, dar mai ales pe cei care lasă să ne moară copii in spitale. Mă doare cumplit, simt cum mă pierd în furia asta care mă strânge ca într-o menghină.

Sunt furioasă pentru că cei care ar trebui să fie preocupați de viitorul copiilor îi lasă să moară, birocrația, un hățiș și un amalgam de hârtii și hârtiuțe, toate inutile.

Nu mi-am putut salva micuța, am zis să pot salva alți copii dar neputința mă ucide, lent, dar sigur.

Sunt furioasă pe tine Românie și cei care te conduc pentru că fura viața copiilor noștri prin diverse norme inutile, iar ai lor la primul strănut sunt duși în străinătate.

Mă doare și sunt furioasă că am ajuns să cerșesc si o cutie de lapte pentru ca un copil sa traiască. Mă doare și sunt furioasă că mii de copii merg la culcare flamânzi, mor fără tratamente, mor de frig sau prin latrinele din curtile școlilor.

Mă doare si sunt furioasă ca la fiecare trei ore un om moare în accident rutier în țara mea. Mă doare neputința când nu pot privi în ochii unui copil care se agață de mine, ca fiind ultima lui șansă.

Mă doare și sunt furioasa că a mai murit un copil. Dar cui îi pasă, un număr, o statistică doar.”

PUBLICITATE