Național: 5 ani de închisoare după ce a șicanat și lovit o mașină în trafic (VIDEO)

Un șofer care în urmă cu patru ani a fost surprins în timp ce a șicanat și lovit în trafic un alt autoturism, în București, a fost condamnat la 5 ani de închisoare. 

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor calificat și de deranjarea liniștii publice după ce a șicanat un șofer în trafic și a intrat brusc în mașina sa, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. – notează a1.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, el trebuie să plătească 14.000 de euro către patru părţi vătămate. Până la plata acestei sume, judecătorii au pus sechestru pe o casă şi un teren care îi aparţin şoferului.

Totul a avut loc la data de 4 iulie 2015, în jurul orelor 10,15.

În timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe șoseaua București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, pe sensul de ieșire din București, în condițiile unui trafic intens, inculpatul a avut un comportament șicanator și agresiv față de un alt participant la trafic (…) aflat într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinții săi.

Mai mult, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc și a virat violent în direcția autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenționat.

O cameră amplasată pe bordul unei mașini a surprins momentul în care care un şofer un autoturism de teren acroşează un Logan, în încercarea şoferului de a schimba banda.

Autoturismul a ajuns într-o clipă pe trotuar şi a fost la un pas să lovească o femeie.

PUBLICITATE