Național: 5 ani de închisoare după ce a șicanat și lovit o mașină în trafic (VIDEO)

Un șofer care în urmă cu patru ani a fost surprins în timp ce a șicanat și lovit în trafic un alt autoturism, în București, a fost condamnat la 5 ani de închisoare. 

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor calificat și de deranjarea liniștii publice după ce a șicanat un șofer în trafic și a intrat brusc în mașina sa, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. – notează a1.ro

De asemenea, el trebuie să plătească 14.000 de euro către patru părţi vătămate. Până la plata acestei sume, judecătorii au pus sechestru pe o casă şi un teren care îi aparţin şoferului.

Totul a avut loc la data de 4 iulie 2015, în jurul orelor 10,15.

În timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe șoseaua București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, pe sensul de ieșire din București, în condițiile unui trafic intens, inculpatul a avut un comportament șicanator și agresiv față de un alt participant la trafic (…) aflat într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinții săi.

Mai mult, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc și a virat violent în direcția autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenționat.

O cameră amplasată pe bordul unei mașini a surprins momentul în care care un şofer un autoturism de teren acroşează un Logan, în încercarea şoferului de a schimba banda.

Autoturismul a ajuns într-o clipă pe trotuar şi a fost la un pas să lovească o femeie.

PUBLICITATE