Narghileaua, o experiență inedită la Cafeneaua History, în incinta Mall Shopping City

Narghileaua are o poveste veche de mii de ani. În anii de demult, narghileaua era confecționată din lut și se fuma tutun bătut, crescut de indieni.

Despre narghilea se spune că era fumată la apus, de bărbații ce se întorceau de la muncile câmpului. Se adunau la ”Chaupal”, un fel de ”Poiana lui Iocan”, cum am spune noi, pentru a fuma narghilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbații se adunau în fiecare seară și povesteau despre pământul lor: despre cum îl muncesc, ce cresc pe el și cum își vând produsele agricole. Se adunau în jurul narghilelei și își împărtășeau experiențele, se învățau unul pe altul.

Narghileaua originală avea un metru jumătate-doi metri lungime și furtunul era de aproape zece metri, ca să ajungă la fiecare.

Deoarece narghileaua este o formă de divertisment și poate oferi o atmosferă unică, echipa de la cafeneaua History vă așteaptă împreună cu prietenii în locația de la etajul 1, zona food court a Mallului Shopping City.

Veți întâlni diverse arome cum ar fi cele de struguri, afine, pepene roșu, rodii sau măr verde. În același timp, barmanii de la History sunt gata să vă pregătească cele mai fine cocktailuri, băuturi calde sau chiar un pahar cu vin din cele mai renumite crame românești.

PUBLICITATE