Municipiul Piatra-Neamț, prezent la Târgul de Turism al României, în perioada 22-25 februarie

Municipiul Piatra-Neamț este o prezență constantă la cele mai importante evenimente dedicate industriei turismului. În perioada 22-25 februarie, la București, în zona expozițională Romexpo, are loc cea de-a XXXIX-a ediție a Târgului de Turism al României. Ediția din această primăvară se desfășoară pe o suprafață totală de aproximativ 27.000 mp; pavilioanele B1 și B2 găzduiesc peste 30 de țări și peste 250 de  expozanți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Standul Municipiului Piatra-Neamț propune vizitatorilor și agențiilor de turism conceptul de ”City break în Coroana de Aur a Moldovei”, posibilitățile de petrecere a timpului liber, unitățile de cazare și alimentație publică și alte informații utile într-un format atractiv.

La deschiderea evenimentului a participat primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, care s-a întâlnit cu ministrul turismului, Bogdan Gheorghe Trif. Standul Municipiului Piatra-Neamț a fost vizitat și de pilotul Mihai Leu, care a avut o discuție cu primarul Dragoș Chitic. 

De anul trecut am reușit să le prezentăm vizitatorilor un nou concept ”City break în Coroana de Aur a Moldovei”, cu informații utile pentru turiștii care doresc sa petreacă un week-end complet în orașul nostru. La fel ca în 2016, și în anul 2017 numărul celor care au vizitat Piatra-Neamț a crescut cu aproximativ 10%, existând, de asemenea, o creștere a numărului înnoptărilor. Astăzi am avut o discuție cu pilotul Mihai Leu despre posibilitatea organizării în această vară la Piatra-Neamț a  unei etape de raliu automoblistic, iar în anul 2019 – reluarea Raliului Mănăstirilor. Tot pentru a veni in sprijinul turștilor și a agenților economici din Piatra-Neamț, în acest an vom implementa o aplicație de tipul „City app”. Aceasta va oferi posibilitatea operatorilor din turism să își prezinte ofertele gratuit, iar turiștilor le oferă toate informațiile utile despre Piatra-Neamț direct pe pe telefonul mobil.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

PUBLICITATE