Municipiul Piatra-Neamț, prezent la cel mai mare târg de turism din Republica Moldova

Timp de patru zile, în perioada 29 martie – 01 aprilie, Municipiul Piatra-Neamț  este prezent la cel mai mare târg de turism din Republica Moldova ce se desfășoară la Moldexpo Chișinău – Tourism. Leisure. Hotels. Municipiul Piatra-Neamț participă gratuit la acest eveniment în cadrul standului Ministerului Turismului împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Piatra-Neamț propune vizitatorilor și agențiilor de turism din Republica Moldova conceptul de ”City break în Coroana de Aur a Moldovei”, posibilitățile de petrecere a timpului liber, unitățile de cazare și alimentație publică și alte informații utile într-un format atractiv. De asemenea, pe lângă oferta turistică a municipiului, este prezentată în cadrul standului și oferta  județului Neamț, obiectivele turistice, precum și evenimentele care se organizează anual în întreg județul.   

La deschiderea oficială a târgului de turism, de joi – 29 martie, a participat și Ministrul Turismului, dl. Bogdan Trif,  context în care a avut întrevederi la nivel înalt cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, precum și cu directorul general al Agenției Naționale de Turism a Republicii Moldova, Stanislav Rusu. Oficialul român a reiterat angajamentul României de a promova și dezvolta turismul pe ambele maluri ale Prutului, printr-un efort comun al celor două țări partenere.  

PUBLICITATE