Municipiul Piatra-Neamț, finalist la „Destinația Anului 2024”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Piatra-Neamț este unul dintre cele 12 orașe finaliste în competiția națională „Destinația Anului 2024”, organizată de Asociația Institutul Orașe Vizionare. Orașul se remarcă în categoria „Orașe care inspiră”, evidențiind eforturile continue de dezvoltare și promovare turistică.

Municipiul Piatra-Neamț se numără printre finaliștii competiției „Destinația Anului 2024”, organizată de Asociația Institutul Orașe Vizionare. Aceasta este prima participare a orașului în această competiție prestigioasă, iar Piatra-Neamț concurează în categoria „Orașe care inspiră”, alături de alte 11 orașe renumite pentru investițiile lor în turism și dezvoltare.

Alegerea Piatra-Neamț ca finalist este rezultatul eforturilor conjugate ale administrației locale și ale partenerilor din industria turismului. Prin crearea Organizației de Management al Destinației Piatra-Neamț, orașul a unit resursele și a implementat proiecte care au îmbunătățit vizibilitatea și atractivitatea sa ca destinație turistică.

Pentru a susține Piatra-Neamț în obținerea titlului de „Destinația Anului 2024”, locuitorii și susținătorii orașului sunt îndemnați să participe la votul online pe site-ul competiției, până pe data de 8 mai 2024.

Este important de menționat că, pentru validarea votului, participanții trebuie să voteze în cel puțin trei categorii diferite ale competiției și să confirme votul prin email.

Mai jos, comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Piatra-Neamț, finalist în competiția „Destinația anului 2024”

Municipiul Piatra-Neamț candidează într-o competiție selectă pentru titlul „Destinația anului 2024”, o campanie desfășurată de Asociația Institutul Orașe Vizionare. Piatra-Neamț este una din cele 12 finaliste din secțiunea „Orașe care inspiră”, o categorie unde s-au calificat orașe cu notorietate mare la nivel național, care investesc în dezvoltare și promovare turistică.

Piatra-Neamț poate fi votat în cadrul site-ului www.destinatiaanului.ro, până cel mai târziu pe data de 8 mai 2024. Prezența orașului de la poalele Pietricicăi în faza finală a competiției a fost facilitată și de eforturile comune din ultimii ani ai administrației locale și mediului de afaceri din turism, concretizate în Organizaţia de Management al Destinației.

„Piatra-Neamț – Destinația Anului 2024 poate deveni realitate, pentru că suntem finaliști la ediția din acest an, la Categoria „Orașe care inspiră”. Drumul până aici a fost destul de lung, cu multe provocări, însă prezența în această competiție ne arată că suntem pe calea ce bună și ne onorează.

Competiția este organizată de patru ani de către Institutul pentru Orașe Vizionare, dar noi ne aflăm la prima participare. Pentru că am avut multe lucruri de pus la punct și încă mai avem. Înființarea Organizației de Management al Destinației Piatra-Neamț a fost unul dintre pașii cei mai importanți ai acestei călătorii, pentru că a reușit să coaguleze resursele administrației locale și ale HoReCa într-o asociere care a adus deja rezultate vizibile.

Mai departe, rezultatul competiției depinde de votul dumneavoastră! Vă invit să votați Piatra-Neamț și să dați mai departe acest mesaj!” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Municipiul Piatra-Neamț poate fi votat aici: https://destinatiaanului.ro/destinatii/voteaza, iar pentru ca votul să fie valabil, este necesar să mai votați la încă două categorii, iar mai apoi să confirmați votul pe adresa de email. La alte categorii ale concursului pot fi susținute prin vot și alte obiective de interes turistic din Piatra-Neamț sau din județul Neamț („Casa Dimineți în Cerdac” și „Valea celor XII” la secțiunea Cazări epice – boutique, „Neamțul istoric și pitoresc” la secțiunea Tărâmuri cu tradiție și istorie, „Ținutul Zimbrului” – Regiuni eco-turistice).

Haideți să facem din Piatra-Neamț Destinația Anului! Hai la Piatra!

PUBLICITATE