Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, funcție importantă în Consiliul Europei


Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a primit o funcție importantă în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE). Acesta a fost ales Vicepreşedinte al Subcomisiei pentru drepturile omului şi lupta împotriva terorismului, din cadrul Comisiei pentru afaceri juridice şi drepturile omului a APCE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul primei părţi a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg (23-27 ianuarie 2017), am fost ales în funcţia de Vicepreşedinte al Subcomisiei pentru drepturile omului şi lupta împotriva terorismului, care funcționează în cadrul Comisiei pentru afaceri juridice şi drepturile omului a APCE. Totodată, în calitate de membru supleant, împreună cu doamna Josette Durrieu (parlamentar francez, membră a Gupului Socialist) am fost aleși să reprezentăm APCE la reuniunile Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept a Consiliului Europei, cunoscută ca şi Comisia de la Veneţia. – a declarat Mugur Cozmanciuc

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei este unul dintre cele două organe statutare ale Consiliului Europei (organizație internațională dedicată apărării drepturilor omului, a democrației și a statului de drept).

D.M.B.
PUBLICITATE