Mugur Cozmanciuc: „Demiterea lui Ponta, un gest de responsabilitate!”

Comunicat de presă
21 septembrie 2015
 
PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil. Demiterea lui Ponta, un gest de responsabilitate!
Depunerea moțiunii de cenzură intitulată ”Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” a fost determinată de situația juridică a lui Victor Ponta, care a fost trimis în judecată.
PNL este primul partid care susține prezumția de nevinovăție. Nu putem însă ignora faptul că premierul a fost acuzat, iar acuzațiile respective sunt făcute în baza unor probe instrumentate.
Imaginea României are de suferit, guvernarea e blocată, relația României cu partenerii externi este inexistentă, relația cu Opoziția este inexistentă, iar demiterea lui Victor Ponta ar echivala cu tăierea acestui nod gordian.
În acest context, PNL va demara discuții atât cu liderii formațiunilor politice, cât și cu parlamentarii. Este nevoie în acest moment de schimbarea premierului, iar PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil. La rândul lui, Parlamentul trebuie să dea dovadă că reprezintă într-adevăr electoratul, electorat care i-a dat un vot de blam lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale de anul trecut.
 
Mugur Cozmanciuc
Co-președinte PNL Neamț
Deputat PNL
PUBLICITATE