Motociclist, pericol public! Cu viteză și fără mâini pe ghidon (FOTO)

La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman  au depistat, pe Drumul Național 2, în localitatea Traian, un tânăr, de 23 de ani, din Gherăiești, care conducea o motocicletă cu 178 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase și acustice ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În continuare, tânărul și-a continuat deplasarea într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de polițiștii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ține mâinile pe ghidon.

Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, polițiștii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă, în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

PUBLICITATE