Motociclist dispărut pe traseul Durău-Izvorul Muntelui, găsit decedat după căutări intense (FOTO)

Polițiștii, pompierii și voluntarii au desfășurat căutări intense pentru a găsi un motociclist dispărut pe traseul Durău-Izvorul Muntelui. Bărbatul a fost găsit fără viață astăzi, 12 iunie.

„La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia.

Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns.

Urmare a acestei sesizări, au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari.” – ne-a transmis Poliția Neamț.

Potrivit surselor noastre, începând cu data de 9 iunie, grupul format din 7 motocicliști, efectuau o deplasare pe un itinerariu amplu, pornind din Timișoara, până la Lacul Roșu.

În perioada 11-12 iunie, atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia.

„La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată.

Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale.

Urmare a cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Mulțumim tuturor colegilor și voluntarilor implicați în activitatea de căutare.

Condoleanțe familiei!” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE