Moșul i-a adus primarului Carabelea mașina de 30.000 de Euro pe care o aștepta din vară! (FOTO)

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț, noua mașină Skoda Superb Ambition ajungând zilele acestea în curtea primăriei.

Este vorba despre mașina care a costat aproape 30.000 de Euro din bani publici și pe care Carabelea comandat-o la jumătate de an după ce a preluat frâiele primăriei, pentru că, nu-i așa, obrazul fin cu cheltuială se ține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși în ultimii 10 ani nici Gheorghe Ștefan și nici Dragoș Chitic nu au făcut achiziții de autoturisme noi pentru confortul personal, iată că Andrei Carabelea nu a suportat gândul de a se transporta prin oraș sau în alte deplasări cu Dusterul din dotarea instituției și-a vrut musai un autoturism nou, cu 0 km la bord.

Și dacă este să facem o comparație, 30.000 de Euro nici nu reprezintă foarte mult, fiind cam jumătate din prețul unei stații de autobuz pentru care primăria plătește constructorului 60.000 de Euro.

Așadar moșul a fost darnic cu primarul Carabelea în acest an. Nu același lucru putem spune și despre familiile nevoiașe care primesc de la primărie doar 50 RON pentru fiecare copil aflat în dificultate financiară (vezi aici).

PUBLICITATE