Modelul Bolojan de ”aerisire” a primăriei nu este pe placul noului primar Carabelea

Se pare că modelul ”Bolojan”, care a făcut o adevărată revoluție în administrația publică și care a început să fie pus în practică de mai mulți primari din țară, nu este pe placul lui Carabelea, proaspătul primar de Piatra-Neamț.

Surprinzător, tânărul primar liberal al municipiuluiAndrei Carabelea, nu dorește să aplice la primăria Municipiului Piatra-Neamț ceea ce a făcut Ilie Bolojan la Bihor, trimițând acasă o parte din angajații care ocupau organigrama de pomană sau care au fost angajați pe pile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Carabelea: ”Odată cu anunțul dl Ilie Bolojan privind noua organizare a Consiliului Județean Oradea, am fost asaltat din multe părți să-l folosesc ca exemplu.

Dl Ilie Bolojan este și va rămâne un model după care mă voi ghida în acest mandatdar vom lua doar exemplele de care vom avea nevoie și în măsura în care vom avea nevoie.
Nu văd acum o soluție în a concedia jumătate din oamenii din Instituția Primăriei, văd esențial să valorificăm potențialul ce-l avem deja aici și credeți-mă că există.

În schimb, Andrei Carabelea implementează, în premieră, o metodă folosită în fostele întreprinderi din perioada comunistă, când erau premiați salariații model, fiind puși la panoul de onoare.

Angajatul săptămânii” este titlul pe care îl va primi, săptămânal, unul dintre salariații primăriei care a avut realizări deosebite în activitatea desfășurată. Diploma, înrămată, va fi pusă la loc de cinste pe holul primăriei pietrene.

PUBLICITATE