Mitropolitul Teofan, mobilizare pentru referendum: Aduceţi fiecare câte cel puţin 50 de persoane

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Înaltpreasfinţitul Teofan, le-a spus luni la slujba de Sfântul Gheorghe celor peste 1000 de credincioşi din Botoşani că urmează referendumul pentru ocrotirea familiei. IPS Teofan le-a spus oamenilor să vină la vot, însă nu singuri, ci să aducă şi câte 50 de persoane, fiecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După oficierea Sfintei Liturghii în orașul Botoșani, cu prilejul hramului Bisericii Sf. Gheorghe, care este considerat și ocrotitorul municipiului, IPS Teofan i-a îndemnat pe cei prezenți să nu lipsească de la Referendumul pentru Familie:

Dacă Dumnezeu ne va binecuvânta şi mai-marii ţării vor da ascultare glasului poporului să se organizeze acel referendum pentru ocrotirea familiei, bărbat cu femeie, să nu fie nimeni de aici de faţă care să lipsească, Doamne fereşte, la un asemenea eveniment”, a recomandat ierarhul.

Și împreună cu dumneavoastră să aduceţi fiecare câte cel puţin cincizeci de persoane, ca să se vadă care este, în cele din urmă, dorinţa oamenilor de bine din ţara aceasta”, a adăugat Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Votul final asupra proiectului de revizuire a Constituţiei va fi dat în Senat. Dacă acest lucru se va întâmpla, românii vor fi chemaţi să spună dacă sunt de acord cu redefinirea familei în Constituţie ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie şi nu între soţi, cum este în prezent. Social Democraţii au anunţat deja că şi-ar dori ca acest referendum să aibă loc în luna mai.

PUBLICITATE