Mitingul PSD și statul paralel în viziunea unui simplu cetățean

Carmen Suciu, o bârlãdeancã venită pe meleaguri nemțene pentru se implica în acțiuni caritabile și care a pus bazele Asociației „Nãscutã Înger”, a făcut o radiografie reală a statului paralel, după mitingul organizat ieri, 9 iunie, de PSD:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„STATUL PARALEL!    Iata chipul STATULUI PARALEL!  

Sunt apolitic, insa imi pasa de tara mea, de cetatenii sai, aici traiesc, muncesc, platesc impozite, respir, iubesc, plang, rad, cad, ma ridic. Iubesc Romania si tot ceea ce reprezinta neamul romanesc, iubesc orasul in care m-am nascut, iubesc locul unde am crescut, iubesc locul unde locuiesc acum.

Ieri am plans si am ras alaturi de Simona Halep, campioana noastra, a tuturor, mi-am amintit cum este sa fii pe podium, candva am fost si eu campioana Romaniei, dar…..a trecut, s-a uitat. Acum sunt campioana iubirii si a daruirii, imi place infinit ceea ce fac, ce simt, ce sunt! Alteori ma simt cersetor in propria tara! Un cersetor pentru copii bolnavi, flamanzi, un cersetor al ,,bunicilor,, fara paine pe masa! Felicitari si binecuvantari campioana romanilor de pretutindeni, te iubesc pentru ceea ce esti, omul frumos si plin de daruire si iubire.

Din pacate, ieri am si plans, cu toate ca Bucurestiul arata de ras, nu prea mi-a ars de-a zambi, am vazut cum tara mea, dulcea, bogata si neasemuita frumusete de Romanie se divizeaza in ura, manipulare, aroganta, minciuna, lasitate si distrugere. Cum este trantita de toate colturile unei guvernari ce ne-a adus intr-un abis al durerii si suferintei. As invita cativa guvernati cu mine pe teren, la cazurile socio-medicale, sociale, la comunitatile bagate sub presul ignorantei, in casele unde plang copii de foame, unde abandonul scolar este maxim, unde prunci nevinovati sunt abandonati din cauza unei lipse de minima educatie si a neputintei, acolo unde batrani care au muncit o viata si acum cauta in gunoaie pentru a gasi oase sa le spele si sa-si faca o zeama. Acolo unde batrani neputinciosi sunt aruncati in magazii insalubre, unde copii bolnavi traiesc in mizerie si foame, unde, de fapt, realul chip al Romaniei este chipul unui copil care se culca flamand. Suntem o tara de consumatori, transformati peste noapte in marketuri, cluburi si asistati sociali. Industria a fost vanduta pe un leu celor care ne-au trasformat in groapa de gunoi a Europei, sistemul de invatamant a ajuns o amintire, elevi, profesori sufocati de legi si ordonante date in miez de noapte. Sistemul sanitar si social exista mai mult pe hartii interminabile, oare nu vedem realitatea? Asa sa fim de orbi si surzi la ceea ce este Romania anului 2018? Satele tarii sunt la limita saraciei, copii fara educatie muncesc pe camp, la stane, murdari, flamanzi. Abandonul scolar creste din an in an, copii care ne mor in spitale, numarul lor fiind doar o statistica, batrani abandonati, tineri fugariti din propria tara devin sclavi in alte state, adolescenti aruncati in strada din centrele de plasament cand implinesc 18 ani, tinte sigure ale traficantilor de orice natura, offffffffffff, si cate numai vad.

Domnule Dragnea poti veni macar o singura zi cu mine pe teren??? Da, poate ai dreptate cu statul paralel, unul al tau si altul al saraciei si mizeriei! Sunt consternata de discursurile comuniste de ieri ale ,,alesilor neamului,,! Citesc cu lacrimi in ochi pe internet cum am ajuns sa ne hulim batranii, sa-i apostrofam pentru ca ei asa sunt, fara curaj, au fost prea indoctrinati in dogmele existente, chiar avem un stat paralel, unul al opolentei si altul al saraciei! Imi doresc sa pot vorbi cu domnul Dragnea si sa-l pot invita cu mine intr-un sat al Romaniei de azi, 2018.

Scriu, rabufnesc, dar totul in zadar, cred ca doar noi, unii cu altii, uniti in iubirea de Dumnezeu, tara si om vom reusi sa ne recapatam Romania, tara dulce si frumoasa!” – este mesajul postat de Karmen Suciu

PUBLICITATE