Misterul obiectului luminos de pe cerul României din noaptea de luni spre marți (25-26 decembrie)

Apariţie şoc pe cerul României chiar de sărbători. Un obiect luminos misterios nu a fost detectat de radare, iar specialiştii sunt în alertă. Zeci de oameni au fotografiat și filmat un obiect luminos neidentificat, vizibil în noaptea de luni spre marți pe cerul României și al țărilor din jur. Radarele însă nu l-au detectat, anunţă Digi 24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O lumină strălucitoare, care a zăbovit pe cer timp de câteva minute, i-a fascinat pe astronomii de ocazie din toată Europa. Zeci de oameni au fotografiat și filmat un obiect luminos neidentificat, vizibil în noaptea de luni spre marți pe cerul României și al țărilor din jur. Radarele nu l-au detectat, însă, a spus Marius Ioan Piso, președinte – director executiv al Agenția Spațiale Române. Pe Facebook se poartă şi o dezbatere despre sursa acestei apariţii.

Fenomentul luminos a fost filmat în localitatea Săcuieni din judeţul Bihor, de Alexandru. Se întorcea de la serviciu când acesta a apărut pe cer şi a părut că se deplasează uşor. Apariţia a fost văzută şi din Snagov, de lângă Bucureşti. Alte imagini au fost surprinse la Focşani.

sursa: Digi 24
PUBLICITATE