Misiunile pompierilor nemțeni în acest weekend


Vineri, 09.09.2016 la ora 13:02, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în orasul Roznov. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 900 mp de miriște si 1000 mp cultura de salcie si teren viran. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fara respectarea regulilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 09.09.2016 la ora 19:27, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la mansarda unei case din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tirgu Neamt cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 autocamion de interventie si o ambulanta SMURD . Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 50 kg de materiale textile aflate in balconul mansardei. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fara respectarea regulilor.

Sâmbătă, 10.09.2016 la ora 13:15, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în satul Răucești, comuna Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanta SMURD. În urma incendiului au ars aproximativ 4 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 10.09.2016 la ora 14:42, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în anexa Văleni din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă. În urma incendiului au ars aproximativ 1 tonă de fân și 2 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.

Duminică, 11.09.2016 la ora 23:42, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o casă din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 12 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă si o ambulanta SAJ. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 80 mp din acoperișul casei și anexei cu învelitoare din tablă, bunuri aflate în anexă. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric.

Duminică, 11.09.2016, la ora 16:47, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre o persoană în vârstă de 39 de ani, blocată în casă, în loc. Piatra Neamț.  La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de capacitatec medie. Pompierii au intrervenit pentru deblocarea ușii, persoana fiind găsită în casă, în viață.

D.M.B.
PUBLICITATE