Misiuni ISU Neamț: Incendiu, evacuare apă și salvare câine

Misiune de stingere incendiu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 04.07.2018, la ora 18:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un lan de grâu în localitatea Trifești. La locul evenimentului s-au deplasat 10 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță de prim ajutor de la Detașamentul de Pompieri Roman. In zona incendiată se faceau operațiuni de recoltare a gâului.

În urma incendiului au ars: cca. 20.000 mp miriste și vegetație uscată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: Frecarea altor tipuri de utilaje și siteme de acționare.

Misiuni evacuare apă

Miercuri, 04.07.2018, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț a continuat misiunile de scoatere a apei în urma inundațiilor din perioada 29.06-02.07.2018. La locul evenimentului echipaje din cadrul Detasamentul de Pompieri la Tîrgu Neamt – Garda nr. II de intervenție Poiana Teiului și echipeaje din cadrul Detasamentul de Pompieri Piatra Neamț au acționat la decolmatarea a 14 fântâni în comuna Farcașa.

Misiune salvare caine din medii ostile vietii

Miercuri, 04.07.2018, ora 08:52, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în localitatea Alexandru cel Bun, sat Bistrița, un câine a cazut într-o fosă septică. La locul evenimentului s-au deplasat 3 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț. Câinele a fost salvat și dat proprietarului terenului.

PUBLICITATE