Misiuni ale pompierilor nemțeni după furtuna de ieri, 13 iulie

Misiuni executate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Petrodava” al judeţului Neamţ privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele meteorologice periculoase, pentru perioada  13.07.2017 ora 12:00 – 13.07.2017 ora 19:00:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • o misiune degajare arbore căzut pe trotuar în municipiul Piatra Neamţ, B-dul Dacia. Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ a acţionat cu trei pompieri militari, o autospecială de capacitate medie şi un moto-fierăstrău.
  • o misiune degajare arbore căzut peste cabluri electrice şi o remorcă în satul Bistriţa, comuna Alexandru cel Bun. Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ a acţionat cu cinci pompieri militari, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi, o autospecială de capacitate medie şi un moto-fierăstrău. La intervenţie a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Alexandru cel Bun cu un pompier voluntar. (vezi foto – AICI)
  • o misiune degajare arbore căzut pe domeniul public în municipiul Roman, str. Smirodava. Detaşamentul de pompieri Roman a acţionat cu şapte pompieri militari, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD(EPA) şi un moto-fierăstrău. La intervenţie a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al mun. Roman cu trei pompieri voluntari.
PUBLICITATE