Mioara Bostan, PSD Piatra-Neamț: „Nu ai dreptul să îți faci campanie electorală folosind copiii!”

Candidat al Alianței pentru Piatra-Neamț (PSD-PPU) la Consiliul Local, Mioara Bostan, cunoscută în oraș drept coordonator al Cubului Artis, s-a retras pe perioada campaniei de la club, pentru că nu a vrut să amestece în niciun fel cele două activități.

Ea spune că a observat siderată, alături de mulți alți părinți și pietreni, cum primarul în funcție, Dragoș Chitic, a profitat de o acțiune cu și pentru copii a unui club de dans pentru a-și face campanie electorală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am văzut cu toții că Dragoș Chitic a transmis pe pagina sa de Facebook dansul acelui grup de copii, duminică seară.

Nu se poate să te folosești de imaginea acestora pentru a te promova politic!

Eu m-am retras de la Club tocmai pentru că am bunul simț de a nu mă folosi de copii, iar el postează imagini cu copiii dansând!

A fost un eveniment frumos, organizat de colegi din branșă fără absolut nicio legătură cu politică.

Este uluitor și depășește orice limită a bunului simț și a regulilor de campanie electorală.

Ce urmează pentru domnul Chitic? Să se pozeze cu nou-născuții de la maternitate? Cu copii la botez? Cu puii de la zoo? Cu orice lucru pozitiv sperând să puncteze electoral??

Până unde merge acest individ care ne-a distrus orașul și nu are demnitatea și decența de a se da la o parte pentru că are o condamnare și e posibil să meargă la închisoare??? Aici am ajuns?

Din cauza unor astfel de indivizi românii își pierd încrederea în clasa politică în ansamblul ei și nu este corect față de noi, ceilalți, care dăm dovadă de fair play!”, spune Mioara Bostan.

PUBLICITATE
SURSĂComandat de PSD Neamț, executat de Royal Media Group SRL, CMF: 21200019