Minori din Roman, prinsi la furat din buzunare sau spart locuinte. Acestia au intre 12 si 14 ani.

În ziua de 4 septembrie a.c., lucrători din cadrul Poliției municipiului Roman, au identificat și depistat 6 minori, cu vârste de 14 ani(3 suspecți), 13 ani (doi suspecți) și 12 ani, suspectați că în noaptea de 27/28 august a.c., au pătruns prin efracție în interiorul unei locuințe de pe raza municipiului Roman, iar întrucât au fost surprinși de proprietară, au agresat-o fizic, după care au părăsit locuința fără a sustrage bunuri.
Cei trei suspecți cu vârste de 14 ani au fost reținuți pentru 24 ore, iar la data de 5 septembrie, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 5 septembrie a.c., orele 13.30, un bărbat de 23 ani din comuna Secuieni a sesizat Poliția municipiului Roman, despre faptul că în timp ce se afla la cumpărături, o persoană necunoscută, i-a sustras portofelul în care se afla suma de 350 lei. În urma semnalmentelor, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Roman, a depistat suspectul, un minor de 13 ani din municipiu și a fost recuperat portofelul fără bani.
Minorul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE