Ministrul Vlad Voiculescu a fugit de presă după ce a fost prins cu minciuna

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a refuzat joi să își ceară scuze familiilor care și-au îngropat apropiații infectați cu COVID dezbrăcați. Ministrul a declarat că nicăieri nu scria în Ordin că oamenii trebuiau să fie îngropați fără haine, dând vina pe spitale și pompe funebre. – notează MESAJUL.ro

Mai întâi, nu eu am scris ordinul și în ordinul pe care îl voi modifica nu scrie nicăieri că trebuiau să fie înmormântați fără haine. E o întrebare capcană față de un neadevăr. Citiți în ordin, nu scrie nicăieri că oamenii trebuiau să fie îngropați fără haine.

Nu scrie nicăieri într-un Ordin de Ministru că oamenii nu ar trebui să fie îmbrăcați. Dacă nu s-a respectat până acum, a fost dintr-o lipsa de bun simț”, a spus ministrul Sănătății.

Unul din jurnaliști i-a citit lui Vlad Voiculescu Ordinul de ministru, care scrie limpede:

Cadavrele contaminate ca urmare a infecției COVID-19 confirmate prin teste specifice de laborator, care au fost autopsiate, se îmbălsămează cu caracter obligatoriu la sfârșitul autopsiei pentru a preveni transmiterea infecției. Aceste cadavre se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac.

După acest episod, ministrul Vlad Voiculescu a refuzat să mai vorbească, fugind pur și simplu de la întâlnirea cu presa.

Reprezentanții cultelor s-au întâlnit joi cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, iar în urma discuțiilor s-a decis că cei care și-au pierdut viața în urma infecției cu SARS-CoV-2, vor putea fi înmormântați conform datinilor creștine.