Ministrul Afacerilor Interne a trimis Corpul de Control la Neamț: „E o problemă mare!”

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a declarat duminică seară, la Prima News, că în judeţul Neamţ este „o problemă mare” și a trimis Corpul de Control.

Invitat pentru a discuta despre situația drogurilor după recentele incidente care au ținut prima pagina ale ziarelor în ultima perioadă, Predoiu a declarat că a trimis Corpul de Control în județul Neamț, județ care se confruntă cu „o problemă mare”.

Moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă, după Constanța, are o imagine de ansamblu asupra țării și unde mai sunt probleme, moment în care ministrul Afacerilor Interne a dat exemplu județul Neamț.

“Vă mai dau un judeţ la care nu ştiu dacă lumea e foarte atentă, unde e o problemă mare.

Am și trimis Corpul de Control: județul Neamţ. E next target, ca să spun aşa, pentru mine.

Am stat de vorbă cu mulţi oameni de acolo, inclusiv cu părinţii unei victime, o fată tânără care a decedat în condiţii suspecte în urmă cu două luni de zile în camera unui traficant de droguri. Un caz complicat, e la DIICOT. I-am primit în audienţă şi am aflat multe”, a afirmat Predoiu.

Reamintim că trei persoane au fost reținute luna trecută pentru trafic și deținere de droguri după ce o tânără de 16 ani a fost găsită decedată într-o locuință din localitatea Dumbrava Roșie. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE