Mihai Coșerariu – polițist cu suflet de poet


Ziua Internațională a Poeziei este un prilej pentru a promova spiritul creativ și iubitor de liric a agentului șef principal Coșerariu Mihai, din cadrul Postului de Poliție Dămuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a dedicat primul său volum de poezii, editat în anul 2015, “Să gonești fiara din suflet” poemelor de cântat cu credință, așa cum reiese de pe coperta cărții sale.

“Mihai Coșerariu are ușurința versificării, deoarece atunci când compune își aude poemele transpuse muzical. Are admirație pentru poezia lui Adrian Păunescu și îi sună mereu în memorie frânturi din vârsta de aur a genului folk, a cărui carieră ține să o ducă mai departe. Poezia sa cu accente rapsodice are o respirație firească și franchețe în rostire, cultivând teme pe gustul sufletului românesc.” – Cristian Livescu, președintele Societății Scriitorilor din jud. Neamț.

Poezia Idealuri, a fost recitată de polițist, la invitația comunității, la sfârșitul unei slujbe religioase din cadrul unei biserici din comuna Dămuc, producând emoție în rândul celor prezenți și admirație pentru talentul său de a compune, scrie și recita poezii.

sursa foto – Facebook

PUBLICITATE