Mihai Ciprian Mitrea, șeful ISU Neamț, avansat la gradul de general

Mihai Ciprian Mitrea, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț a fost avansat la gradul de general, printr-un decret semnat astăzi, 29 noiembrie, de președintele României, Klaus Iohannis.

„Prin Decretul Prezidențial nr. 1580 din 28.11.2023, colonelului Mitrea Mihaai Ciprian, Inspector șef al ISU Neamț, i se acordă gradul de general de brigadă cu o stea.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit CV-ului (vezi AICI) Mihai Ciprian Mitrea (47 de ani) conduce ISU Neamț din 2020.

„Cu siguranță acesta este cel mai împlinitor sentiment din întreaga carieră de militar, începută acum 32 de ani la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc.

Trăiesc un sentiment de onoare și mândrie în legătură cu apartenența la această armă a pompierilor militari și doresc să mulțumesc comenzii IGSU pentru propunerea subsemnatului precum și colegilor din ISU Neamț care prin modul de desfășurare a activităților au reușit să creeze condițiile pentru avansarea la gradul de general de brigadă a unui ofițer din inspectorat, pentru a doua oară în ultimii ani.

La mulți ani de 1 Decembrie, o zi cu o semnificație deosebită pentru toți românii și de neuitat pentru cariera mea!” – este mesajul transmis de noul general

PUBLICITATE