Miercuri, 6 martie, distribuția gazelor naturale va fi oprită temporar în zona Târgu-Neamț

Miercuri, 6 martie 2024, locuitorii din Târgu-Neamț, Humulești, Humuleștii Noi, Valea Seacă și Blebea vor avea oprit serviciul de distribuție a gazelor naturale din cauza lucrărilor efectuate de Transgaz. Delgaz Grid solicită consumatorilor să urmeze măsurile de siguranță recomandate.

„Pentru a permite realizarea de către Transgaz a unor lucrări la un tronson al rețelei de transport, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 6 martie, între orele 10.00 – 17.00, în localitățile Târgu Neamț, Humulești, Humuleștii Noi, Valea Seacă și Blebea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale, estimată a se face în jurul orei 17.00, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.” – a transmis compania Delgaz Grid

De asemenea, compania îndeamnă consumatorii să contacteze imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid dacă detectează miros specific de gaz, oferind două numere de telefon pentru raportarea situațiilor de urgență.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegere.” – mai spun reprezentanții companiei

PUBLICITATE