Microbuz strivit între 2 TIR-uri. Patru români morți într-un accident rutier în Germania

Articolul continuă după anunț

Patru români au murit, ieri, în jurul orei 13:00, într-un accident rutier ce a avut loc în Germania. Microbuzul în care se aflau a fost strivit între două TIR-uri.

Accidentul a avut loc pe Autostrada A44, la Wünnenberg și s-a soldat cu moartea a 4 români și rănirea ușoară a altor 10 persoane.

Potrivit presei germane, un camion din România nu a frânat la timp și a lovit din spate un Opel Vivaro de tip 8+1 cu numere de înmatriculare românești care circula pe același sens.

Microbuzul, în care se aflau 5 persoane, a fost proiectat sub un alt camion care circula în fața lui.

Patru dintre ocupanții Opelului Vivaro au murit în impact. Unul dintre șoferii de camion a fost și el rănit și transportat la spital cu un elicopter.

Potrivit nw.de, șoferul TIR-ului care a provocat tragedia a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa din cauza unei mașini care s-a stricat pe autostradă și nu a mai avut timp să frâneze. De altfel, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt.

Un alt TIR înmatriculat în Cehia, dar și un autoturism BMW înmatriculat în Germania au fost implicate în accident, însă românii au fost singurele victime.