Microbuz care efectua cursa București – Piatra-Neamț, implicat într-un accident rutier cu vitime

Două autoturisme şi un microbuz de transport persoane care venea la Piatra-Neamț au fost implicate, marţi (15 mai), într-un accident produs pe E 85, în localitatea Garoafa (județul Vrancea). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, incidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, un microbuz de persoane intrând în coliziune cu două autoturisme. În urma accidentului două persoane din microbuz au fost rănite ușor.

Microbuzul transporta călători preluaţi de la Bucureşti şi care urmau să ajungă la Bacău şi Piatra Neamţ. În urma impactului, cele trei maşini au fost avariate grav. Două femei au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Detașamentul de Pompieri Focșani acționează la această oră cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident  rutier produs pe DN2 (E85) pe raza comunei Garoafa. În urma accidentului au rezultat 2 victime de sex feminin cărora li s-a acordat primul ajutor calificat la locul intervenției, acestea au refuzat transportul la spital”. informează ISU Vrancea, pentru monitorulvn.ro

sursa video: monitorulvn.ro
PUBLICITATE