METEO: Temperaturi de până la 21 °C în Neamț. Prognoza meteo (4–5 noiembrie)

Vremea a continuat să se încălzească în regiunea Moldovei, devenind ușor mai caldă decât norma climatologică a datei.

Cerul a fost mai mult noros, dar s-a mai degajat spre dimineață în jumătatea de sud a Moldovei. Pe arii restrânse în nordul și centrul Moldovei a plouat slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vântul a suflat slab la moderat, cu intensificări trecătoare de 40…50 km/h, în zonele joase de relief, iar în zona montană înaltă, de până la 80 km/h.

Temperaturile maxime s-au situat între 10 grade la Târgu-Neamț, Piatra-Neamț și 18 grade la Focșani, Iași, iar cele minime au fost între 5 grade la Târgu-Ocna și 13 grade la Vaslui.

În județul Neamț, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), termometrele arătau în această dimineață (ora 10:00), următoarele valori:

  • Piatra-Neamț: 11 grade Celsius
  • Roman: 12 grade Celsius
  • Târgu-Neamț: 13 grade Celsius
  • Toaca (Ceahlău): 8 grade Celsius

Prognoza pe 24 de ore în județul Neamț (4-5 noiembrie)

Temperatura aerului va continua să crească și va caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată.

Cerul va fi temporar noros. După-amiaza și noaptea, local în zona de munte și pe arii mai restrânse în rest, va ploua.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale ziua de 40..50 km/h, iar în zona montană înaltă va avea viteze la rafală de 70…80 km/h.

Temperaturi maxime în județul Neamț vor ajunge până la 19…21 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 și 12 grade.

PUBLICITATE