METEO: Cum va fi VREMEA în luna SEPTEMBRIE

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi caldă în luna septembrie, iar cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prognoza meteo pe 4 săptămâni:

Săptămâna 1-7 septembrie

Între 31 august și 7 septembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a țării.
Va ploua mai ales în vestul țării, centru și nord-vest, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Săptămâna 7-14 septembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar „cu o abatere termică pozitivă” mai pronunțată în regiunile sud-estice.
Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, excepție făcând vestul și nord-vestul teritoriului, unde vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 14-21 septembrie

Temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice.
Regimul precipitațiilor va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, posibil ușor excedentar, local, în regiunile sudice, centrale și nord-vestice.

Săptămâna 21-28 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.
PUBLICITATE