METEO: Cum va fi vremea, astăzi, în Neamț. Prognoza meteo (17 ianuarie)

În zonele joase de relief din regiunea Moldovei, s-a semnalat nebulozitate de altitudine joasă sau ceață, local persistentă în cursul zilei, asociată cu depuneri înghețate (chiciură în jumătatea nordică a regiunii, și izolat, la început, polei din burniță pe raza județului Vrancea).

În nord, cu totul trecător, a fulguit. La altitudini mari, vremea a fost predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate față de normalul climatologic specific datei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vântul a suflat slab la moderat.

Temperaturile maxime au fost cuprinse între -3 grade la Suceava, Darabani Piatra-Neamț, Cotnari, Botoșani și 5 grade la Galați, iar cele de la ora 5:00, s-au situat între -5 grade la Bacău și Roman și 3 grade la Tg. Neamț.

În județul Neamț, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), termometrele arătau în această dimineață (ora 8:00), următoarele valori:

  • Piatra-Neamț: 0 grade Celsius
  • Roman: -3 grade Celsius
  • Târgu-Neamț: 2 grade Celsius
  • Toaca (Ceahlău): -4 grade Celsius

Prognoza pe 24 de ore în județul Neamț (17 ianuarie)

Valorile diurne de temperatură vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit.

Cerul va fi variabil la noros. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări trecătoare de până la 70 km/h, pe crestele montane.

Noaptea, local se va semnala ceață, asociată pe arii restrânse cu depuneri înghețate (chiciură și, cu o probabilitate mai mică, polei din burniță).

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și -3 grade.

PUBLICITATE