METEO: Cum va fi vremea, astăzi, în Neamț. Prognoza meteo (10 martie)

Valorile termice diurne au crescut ușor față de ziua precedentă în regiunea Moldovei. Cerul a fost mai mult noros. Local în nord și centru s-au semnalat precipitații sub formă de ploaie și burniță, iar pe crestele montane a fost lapoviță și ninsoare.

Vântul a suflat slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul nopții în sudul regiunii, dar și în zona montană înaltă. Izolat s-a semnalat ceață, asociată pe creste și cu depunere de chiciură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Temperaturile maxime au fost cuprinse între 8 grade la Suceava și 15 grade la Galați, iar cele de la ora 5:00 s-au situat între 6 grade la Rădăuți, Suceava, Târgu Neamț, Darabani și 10 grade la Focșani.

În județul Neamț, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), termometrele arătau în această dimineață (ora 8:00), următoarele valori:

  • Piatra-Neamț: 8 grade Celsius
  • Roman: 7 grade Celsius
  • Târgu-Neamț: 6 grade Celsius
  • Toaca (Ceahlău): -1 grad Celsius

Prognoza pe 24 de ore în județul Neamț (10 martie)

Valorile termice vor fi mai ridicate decât norma climatologică a datei. Cerul va fi noros. Pe arii restrânse va ploua.

La munte, la peste 1600 m, precipitațiile vor fi mixte. În cursul nopții cerul se va degaja treptat. Vântul va prezenta intensificări ziua, cu viteze la rafală de 45..55 km/h iar pe crestele montane, trecător va atinge 70 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între 1 și 3 grade.

PUBLICITATE