Mesajul sfâșietor al lui Dănuț Fîrțală, primarul comunei Tarcău, din arestul preventiv

Primarul comunei Tarcău, Dănuț Fîrțală, a transmis un mesaj emoționant din arestul preventiv, declarându-se nevinovat și denunțând o conspirație politică.

Mesajul a fost adresat locuitorilor comunei și a abordat circumstanțele arestării sale, pe care o descrie ca fiind rezultatul unei înscenări politice pusă la cale de fostul primar PSD, Iulian Găină.

Primarul Fîrțală a negat toate acuzațiile aduse, afirmând că are conștiința curată și a exprimat încredere în justiție și speranța de a se întoarce acasă nevinovat.

Mai jos, scrisoarea primarului de Tarcău:

Dragi locuitori ai comunei Tarcău,

Sunt nevinovat, iar drama pe care o trăiesc astăzi nu o doresc nimănui. Este cumplit să fii smuls de lângă familie, de lângă soție și copil și să fii aruncat într-un beci. Bunul Dumnezeu m-a înzestrat cu un caracter puternic și voi trece și peste această încercare. Voi trece cu bine, pentru că am conștiința curată. Sunt nevinovat.

Tot ceea ce mi se întâmplă este o înscenare ordinară, pusă la cale de Iulian (Lulu) Găină, fostul primar PSD. El a gândit și a orchestrat totul, a făcut denunțuri mincinoase la adresa mea, doar ca să revină la Primărie. Ce a făcut el este josnic și împotriva credinței noastre creștine. Pentru el nu contează cât de mult rău face, câte lacrimi lasă în urmă, vrea să revină la primărie și să reinstaureze teroarea. După patru mandate încă mai vrea, deși dumneavoastră i-ați arătat că v-ați săturat de el.

Vă rog să mă credeți când spun că tot ce mi se întâmplă mie acum i se poate întâmpla fiecărui om din comuna noastră, care nu este de acord cu Găină. El este un om răzbunător și periculos, a fost condamnat în 2019 pentru violență, nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge scopurile.

Dacă vreți un viitor mai bun pentru comuna noastră, nu luați în seamă promisiunile lui Găină. Pentru că el minte și este în stare de orice. A subjugat comuna noastră timp de patru mandate, a făcut tot ce a vrut, el nu înțelege că nu mai este dorit.

De aici, de unde sunt vă îndemn să aveți încredere în echipa PNL. Voi reveni!

Trec și prin clipe de deznădejde, dar am mare încredere în Justiție. Și voi reveni acasă, cu capul drept, uitându-mă în ochii fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru că am conștiința curată și sunt nevinovat.

În ceea ce-l privește pe Iulian Găină, îl iert și mă rog bunului Dumnezeu să-i ierte și păcatele, dar de uitat nu pot uita. Pentru că lacrimile și cicatricile familiei mele nu pot fi șterse niciodată.

Cu profund respect și încredere în bunul Dumnezeu,
Dănuț Fîrțală,
primarul Dumneavoastră

PUBLICITATE