Mesajul primarului Dragoș Chitic la început de mandat


13095996_1156898851008538_7074530265085037534_nMulțumesc pietrenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru votul din 5 iunie. Vă asigur pe toți că voi rămâne același om pe care l-ați cunoscut, iar programul propus pentru următorii patru ani va fi pus cu rigurozitate în practică. Mulțumesc și colegilor din consiliul local care își încheie mandatul pentru susținerea proiectelor propuse, pentru  că am reușit să păstrăm solemnitatea ședințelor de consiliu local și pentru susținerea proiectelor benefice pentru oraș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

          Săptămâna viitoare se va instala noul consiliu local și se vor alege viceprimarii. Îi felicit pe toți cei care au obținut o funcție de consilier local, indiferent de partidul din care fac parte și îi invit deja să lucrăm împreună pentru binele orașului nostru. Îmi doresc o stabilitate în conducerea primăriei pentru următorii patru ani și stabilitate în consiliul local care să ducă la funcționalitate. Îmi doresc un consiliu local lucrativ în care să ne dezbrăcăm de haina politică și să susținem proiectele care asigură un confort sporit cetățenilor și o dezvoltare a orașului. Cred că politica trebuie făcută la sediile de partid, iar în primărie și în consiliul local trebuie să facem administrație, să arătăm pietrenilor că merităm votul lor.

          Vreau să vă asigur că instituția primăriei va continua să fie o instituție deschisă și transparentă, va continua comunicarea cu cetățenii și consultarea populației și categoriilor socio-profesionale în problemele importante ale orașului. Vom merge pe linia creșterii continue a calității serviciilor publice oferite, a eliminării riscurilor financiare și asigurarea  unei stabilității financiare care să asigure o bună funcționare. Vom duce o politică fiscală locală prietenoasă, bazată pe taxe și impozite moderate – dar plătite de toți, care să asigure un confort financiar populației si să stimuleze dorința de a construi , care să atragă  investitori  și care să încurajeze  agenții economici să-și dezvolte afacerile în Piatra Neamț.

          Totodată , prin atragerea fondurilor europene, vom dezvolta orașul asigurând cetățenilor un grad de confort sporit ,   o creștere a calității vieții si o crestere a atractivității municipiului Piatra Neamț

PUBLICITATE