Mesaj RO-ALERT în alte 3 localități din Neamț (31 ianuarie)

Mesaje RO-Alert pentru cetățenii din 2 comune și un oraș din județul Neamț ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri la mia de locuitori

ISU Neamț va transmite astăzi, la ora 14:00 mesaje prin RO ALERT cetățenilor din comunele Tazlău, Brusturi și orașul Roznov ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Mesajele vor fi transmise cetățenilor din UAT-urile cu incidența cazurilor peste 6 la mia de locuitori.

„ATENȚIE! În orașul/comuna …. Nivelul de raspandire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 6 la o mie de locuitori. RESPECTATI masurile sanitare pentru a nu va pune viata in pericol, a dumneavoastra sau a celor din jur. Purtati corect MASCA, acoperind nasul si gura. Pastrati DISTANTA si evitati aglomeratiile. Mentineti IGIENA MAINILOR, evitati contactul cu suprafetele comune si DEZINFECTATI-VA dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJATI-I si pe cei din apropierea dvs. sa respecte cu strictete regulile! ISU NT”

Acest mesaj va fi transmis o singură dată și rămâne valabil pe toată perioada în care rata de infectare se menține sau depășește 6 cazuri confirmate la mia de locuitori.