Massone s-a intors la Piatra Neamt cu promisiunea ca va vira salariile restante

Angelo Massone a revenit la Piatra Neamt si a asistat la amicalul dintre Ceahlaul si Gaz Metan, pe care nemtenii l-au pierdut cu 2-0. Corespondentul Sport Total FM, Cristi Soroceanu, a relatat in emisiunea ”Fotbal la matineu” ca mediesenii au aratat ca o echipa care isi doreste promovarea, in timp ce Ceahlaul precum una de pluton, care se va bate pentru evitarea retrogradarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Chiar daca a revenit in Romania, Massone nu s-a intors cu bani, ci doar cu promisiuneaa ca va vira prima transa din salariile restante. Cu toate acestea, italianul figureaza pe lista celor inscrisi la masa creditorilor, alaturi de actionarul minoritar al societatii care administreaza clubul, Viorel Mastacaneanu.

Tribunalul Neamt a facut publica lista creditorilor, iar pe aceasta sunt inscrisi, printre alti, jucatorii Daniel Stana, Alexandru Margina, Catalin Ivan, George Cirjan, Sorin Tabacariu, Vasile Barna, Alexandru Ichim, Razvan Gorea, Cristian Mateciuc, Lucian Cazan, Robert Caruta, Sebastian Chitosca, Cristian Calin, Adrian Gheorghiu, Paul Scapau, Bojan Jovic, Catalin Stefanescu, Doru Popadiuc si Daniel Valentin Balint, preparatorul fizic Victor Asamoah, reprezentantul sponsorului indelungat al echiepi (Rifil), Luigi Bodo, fostul director sportiv, Renzo Rossi, dar si clubul Steaua Bucuresti.

Conform relatarilor lui Cristi Soroceanu, angajatii clubului asteapta sa primeasca cel putin un salariu restant din partea lui Massone, altfel au amenintat ca nu vor pregati terenul pentru meciul din prima etapa, contra Farului.

Ieri a fost o sedinta in care s-a promis achitarea salariilor restante. In aceasta saptamana, antrenorii au ajuns sa puna bani de combustibil pentru o deplasare la Bacau”, a zis corespondentul Sport Total FM.

Cazan si Daniel Stana au semnat noi angajamente. Ei sunt tinuti la Ceahlaul de insolventa. Chitosca a privit meciul din tribune, se pare ca nu vrea sa faca parte din lot pana nu i se vor achita restantele salariale. Stefanescu a revenit, a fost integralist cu Gaz Metan.

Venirea lui Gheorghe Stefan la Voluntari a fost privita de toata lumea ca pe o chestie fireasca. Gheorghe Stefan nu mai putea ramane in Piatra Neamt. Am inteles ca s-a mutat cu totul in Bucuresti”, a mai relatat acesta.

Sursa Sport Total FM

foto sport.ro

PUBLICITATE