Mașină răsturnată pe un drum din Neamț (FOTO)

În această după amiază, în jurul orei 13:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Călugăreni din comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și Serviciul de Ambulanță Târgu Neamț.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism rasturnat pe cupolă.

Până la sosirea forțelor de intervenție, din interiorul autoturismului s-au autoevacuat 2 persoane, un bărbat de 75 de ani și o femeie de 70 de ani.

Ambele persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior femeia fiind transportată la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

La data de 13 iunie, în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutie, pe DN 15, în afara localității Poiana-Teiului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 74 de ani, din județul Galați conducea un autoturism, în afara localității Poiana-Teiului, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe cupolă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasagere de 70 de ani, din județul Galați.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE