Mașină plină cu lemne, confiscată de polițiști în Neamț (FOTO)

În timpul unei acțiuni de control rutier, polițiștii din Neamț au oprit un transport de lemn fără documente legale, materialul lemnos fiind predat Ocolului Silvic Borca.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat pe raza localității Borca, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos, fără ca avizul de însoțirea al mărfii să fie înregistrat în aplicația specifică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz a rezultat faptul că, conexiunea la datele mobile ar fi fost întreruptă pe timpul transportului, cantitatea de 28.35 m.c. material lemnos fiind transportată fără documentele de însoțire prevăzute de legislația specifică.” – a transmis Poliția Neamț

Drept urmare, cantitatea de lemn a fost predată Ocolului Silvic Borca. Polițiștii au indisponibilizat și remorca utilizată în acest scop.

În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru transportul nelegal de material lemnos în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțit de documentația obligatorie.

PUBLICITATE