Mașină furată din Olanda, găsită la Târgu-Neamț (FOTO)

Astăzi, 30 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat o percheziție, în Târgu-Neamț și au ridicat un autoturism, ce figura furat de pe teritoriul Olandei.

La data de 30 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ,  au acționat pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în urma unei percheziții, la un imobil din Târgu Neamț, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, un autoturism înmatriculat în Olanda, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, din data de 20 aprilie 2021.

Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri referitoare la autoturismul în cauză.

2 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Neamţ, în vederea audierii.

Față de acestea, polițiștii continuă cercetările, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

La activități au participat polițiști de ordine publică și criminaliști din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

PUBLICITATE