Mărțișoare oferite în dar de ATOR mamelor şi femeilor din Târgu-Neamț

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Români (ATOR), filiala Târgu Neamţ, desfăşoară zilele acestea o activitate de confecţionare a mărţişoarelor, acestea fiind ulterior dăruite mamelor şi femeilor din oraş. Această acţiune îşi are menirea de a uni sub semnul voluntariatului tinerii din licee şi şcoli, dar şi din împrejurimile oraşului de sub Cetate. – notează mmb.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tinerii atoreni, împreună cu pr. Gheorghe-Marian Filip, şi-au propus ca în acest timp să creeze mărţişoare, dar şi diferite daruri, spre a le fi oferite mamelor, dar şi bolnavilor aflaţi la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Dimitrie“ din Târgu Neamţ. Totodată, aceştia vor împărţi felicitări femeilor din oraş cu ocazia zilei de 8 martie. Aceste cadouri sunt realizate de membrii ATOR la Casa de Cultură „Ion Creangă“ a oraşului.

Dorim să le oferim celor de la spitalul orăşenesc o mică bucurie, o rază de lumină celor aflaţi în suferinţă. De asemenea, ne dorim să îi adunăm pe membrii ATOR sub semnul voluntariatului. Această activitate a devenit o tradiţie pentru noi, nefiind pentru prima oară, şi totodată, alături de mărţişoarele făcute, dorim să le oferim cărţi de rugăciune din partea biroului misionar protopopesc“, ne-a relatat părintele Gheorghe-Marian Filip, coordonatorul ATOR Târgu Neamţ.

Activităţile ATOR din Târgu Neamţ vor continua perioada aceasta, iniţiind spre finalul lunii martie câteva evenimente legate de cei 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

Articol preluat de la:  doxologia.ro

sursa: mmb.ro
PUBLICITATE