Marius Ghineț, patronul unei firme de pompe funebre, noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Marius Ghineț, patronul firmei de pompe funebre Big Funerare, este noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Ministrul Sănătății a semnat numirea lui Marius Ghineț în funcția de manager al spitalului începând cu data de 15 mai 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Județul Neamț este considerat județ focar, al doilea după Suceava, cu peste 50 de cazuri de coronavirus la 100.000 locuitori, iar Spitalul Județean a fost al treilea spital din țară devenit focar de COVID-19.

Ca o ironie a sorții, Spitalul Județean are până acum 43 decese în rândul persoanelor infectate cu COVID-19, iar cariera sau activitatea lui Marius Ghineț este legată de cea a firmei de pompe funebre „BIG Funerare” pe care o manageriază de mulți ani.

În paralel, Marius Ghineț ocupă funcția de director de logistică al SC Publiserv SA, societate a Consiliului Local Piatra-Neamț care se ocupa de asfaltări și lucrări de întreținere în oraș.

În plus, tot în conducerea spitalului vine o numire de la aceeași firmă de asfaltări, Publiserv, în persoana Nicoletei Tudora.

Mai jos, anunțul făcut de Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț:

„Sanatatea nemtenilor este o prioritate. Astazi doamna Gavriloiu Cristina – Elena a fost numita director medical interimar al Spitalului Judetean Neamt, doamna Tudora Claudia Nicoleta a fost numita director financiar – contabil interimar, iar domnul Marius Ghinet a fost numit manager interimar.

Am incredere ca noua echipa va avea grija ca toate lucrurile sa mearga bine. Le multumesc si le doresc multa intelepciune, sanatate si putere de munca pentru ca multi nemteni au nevoie de ajutorul lor.

Vreau sa ii multumesc si doamnei doctor Marcoci pentru ce a facut pana acum si am incredere ca va ajuta noua echipa. Dragi nemteni, aveti grija de voi, de sanatatea celor din jur, fiti responsabili. Doar impreuna vom trece peste aceasta criza.”

PUBLICITATE