Manipularea scandaloasă promovată pe Facebook de un medic din Piatra-Neamț

O postare pe Facebook a Cameliei Smicală, medic român originar din judeţul Neamţ, care trăieşte în Finlanda, despre educaţia sexuală în această ţară, i-a contrariat pe utilizatorii reţelei de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aflată într-un conflict deschis cu statul finlandez în custodia căruia se află cei doi copii minori (Maria şi Mihai), Camelia Smicală a lansat o ipoteză şocantă: în clasele primare din Finlanda, copiii sunt învăţaţi despre sexul cu imigranţi. În sprijinul acestei afirmaţii, românca a distribuit o fotografie în care se văd două cupluri făcând sex (unul heterosexual, celălalt homosexual) susţinând că este vorba de un material didactic adresat elevilor din şcolile din Finlanda. – notează Adevărul

Mesajul lansat de Camelia Smicală în spaţiul virtual a fost demontat de jurnalista Diana Oncioiu, care arată că, în fapt, imaginile provin dintr-o broşură editată de o fundaţie care luptă pentru prevenirea HIV.

În finalul comentariului, jurnalista atrage atenţia asupra unor astfel de postări care sunt distribuite pe reţelele de socializare:
Nu este un manual pentru clasa I. Nu e despre cum să faci sex cu imigranţi. E doar o manipulare ordinară din partea unei doamne, care este şi medic

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE