Mâncați vată de zahăr în parcul din Piatra-Neamț? Vedeți cum se spală aparatele


Secretarul municipiului Piatra Neamț, Florin Fecic, a postat astăzi pe pagina personală de Facebook imagini cu procesul de spălare a aparatelor de fabricat vată de zahăr din parcul central Piatra-Neamț. În poze se poate observa cum sunt așezate acestea pe o bancă lângă un coș plin cu gunoi

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dragi pietreni, vă rog să NU MAI CUMPĂRAȚI produse neambalate ale comercianților de la căsuțele din Parcul Central.
Întâmplător, ieri seara, într-o plimbare, am fost martorul procesului de spălare a aparatelor de fabricat vată de zahăr. Fără apă curentă, fără pic de detergenți și într-un cadru perfect adecvat unor standarde de comerț modern si sigur pentru consumator: pe o bancă LÂNGĂ COȘUL DE GUNOI.
Consider că acest tip de comerț primitiv este rușinos pentru un oraș care sevrea modern, turistic, european, dar, mai ales, este un atentat la siguranța sănătății noastre și a copiilor noștri.
Solicit public instituțiilor abilitate, in special DSP-ului, măsuri concrete pentru respectarea unor conditii minime de igienă.
În final, nu pot să nu remarc distanța astronomică dintre destinația stabilită de Consiliul Local pentru aceste căsuțe – organizarea de târguri și manifestări pentru promovarea imaginii orașului și … vata de zahăr sau porumbul fiert. 
– a scris Florin Fecic, care a mai menționat că va face o sesizare oficială către DSP

 

foto: Facebook

PUBLICITATE