Mamă și fiică din Piatra-Neamț, rănite într-un accident la Dumbrava Roșie (22 iunie) (FOTO)

Un accident de circulație a avut loc joi, 22 iunie, în jurul orei 11:45, pe raza localității Dumbrava Roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că: în timp ce o femeie de 30 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe strada Plantelor, la pătruns în intersecția cu DN 15 fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 15, condus de un bărbat de 42 de ani din Piatra-Neamț.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei minore aflată în autoturismul acesteia.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii vor efectua cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

În ziua de 22.06.2017, ora 11.30, pe DN 15 pe raza localității D-va Roșie, sa produs un accident din care a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări , polițiștii au stabilit că în timp ce o femeie de 30 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe strada Plantelor, la intersecția cu DN 15 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, conducătoarea auto precum și un pasager din autoturismului acesteia au fost răniți ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (comunicat Poliția Neamț)

PUBLICITATE