Maiorul Radu Olariu este noul comandant al Jandarmeriei Neamţ


Maior Radu Olariu jandarmOfiţerul a câştigat postul prin concursul desfăşurat în ziua de 14 iulie a.c., la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, obţinând cea mai mare notă dintre cei 5 ofiţeri înscrişi în cursa pentru ocuparea postului de Inspector Şef al IJJ Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Maiorul Radu Olariu este născut la Oneşti, judeţul Bacău, are 38 de ani, este căsătorit şi are un copil în vârstă de 10 ani. Acesta a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti în anul 2003 iar în anul 2009 a finalizat studiile de masterat în domeniul administraţiei publice europene.

Până în prezent, el şi-a desfăşurat activitatea la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, îndeplinind funcţiile de comandant pluton, ofiţer ordine publică, ofiţer specialist pază şi protecţie instituţională şi ofiţer specialist organizare-evaluare, mobilizare şi planificare resurse iar din anul 2010 până în prezent a exercitat atribuţiile specifice de şef serviciu management operaţional la aceeaşi instituţie.

Începând de joi, 14 iulie a.c., a încetat împuternicirea de inspector şef a colonelului Ioan Eugen Todoruţ care, timp de 6 luni, şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile de comandant şi căruia, întreg personalul unităţii îi mulţumeşte pentru implicarea şi devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă.

Până la luarea în primire a comenzii unităţii de către maiorul Radu Olariu, atribuţiile funcţionale de inspector şef vor fi îndeplinite de colonelul Viorel Ionel, împuternicit prim adjunct al inspectoriului şef al IJJ Neamţ.

PUBLICITATE