Mâine, 3 noiembrie, se sistează gazul pe patru străzi din Piatra-Neamț


Mâine, 3 noiembrie a.c., alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatorii de pe patru străzi din municipiul Piatra-Neamţ

În vederea executării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Piatra Neamţ, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 9.00 pentru consumatori de pe străzile:

– 22 Decembrie;
– Durăului;
– Decebal;
– M.Eminescu

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). – se arată în comunicatul E.on

D.M.B.