Mai multe străzi din Târgu-Neamț, Bicaz și Săvinești, vor rămâne joi, 23 august, FĂRĂ APĂ

Compania Judeţeană ApaServ S.A. anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va sista furnizarea apei potabile în ziua de Joi, 23-08-2018, între orele 08:30-21:00, în oraşul Târgu Neamţ, pe străzile: Vultur şi Băile Oglinzi (de la int. George Coşbuc cu Băile Oglinzi până la Pensiunea Carol).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Compania Judeţeană ApaServ S.A. anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va sista furnizarea apei potabile în ziua de Joi, 23-08-2018, între orele 08:00-16:00, în oraşul Bicaz, pe străzile: Paltinului, Capşa, Bistriţei, Dumbravei, Mioriţei, Aleea Plaiului, Codrului, Dorului şi Florilor. 

Compania Judeţeană ApaServ S.A. anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va sista furnizarea apei potabile în ziua de Joi, 23-08-2018, între orele 09:00-16:00, în comuna Săvinești, pe străzile: General Buniș si Chimiei (de la intersecţia cu str. General Buniș până la intersecția cu str.Macului).

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

PUBLICITATE