Mai există vreun sector economic, social sau administrativ necontaminat de PSD?

Şedinţa de guvern prin care PSD trebuia să mute contribuţiile de la patron la angajat, ce trebuia să aibă loc vinerea trecută, a fost amânată pentru astăzi. Azi, Tudose a amânat-o pe miercuri. Exact ca un elev care a venit nepregătit la şcoală şi ca să nu primească nota 2, chiuleşte de la ore. – este mesajul senatorului Eugen Țapu-Nazare

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Găurile financiare pe care guvernul PSD trebuie să le acopere şi orgoliile lui Dragnea care încă priveşte nostalgic la scorul cu care a câştigat alegerile fac să nu se renunţe la aceste măsuri iresponsabile.

În România, echilibrul social este deja dinamitat. Angajaţii din sistemul public sunt dezorientaţi, cei din mediul privat sunt în pericol de a resimţi scăderi salariale, sindicatele sunt în stradă, patronatele la fel, iar românii au început din nou să se adune în număr mare în Piaţa Universităţii.

Urmează primăriile să primească lovitura finală din partea lui Dragnea şi Tudose. Scăderea impozitului de la 16% la 10%, fără nicio măsură de compensare, va avea un impact negativ asupra bugetelor locale care riscă să intre în blocaj financiar, pentru că ele primesc o cotă din aceşti bani strânşi la bugetul de stat.

Dezastrul economic este aproape. Investiţiile au scăzut dramatic, cursul euro-leu creşte, combustibilul a crescut, e colaps în administraţie, învăţământul este complet uitat, medicii de familie sunt în faliment total, guvernul se împrumută cu miliarde de euro pentru a plăti pensiile şi salariile, iar în justiţie PSD a intrat cu bocancul.

Aşa arată România reală. Nu ştiu dacă există vreun sector economic, social sau administrativ pe care PSD să nu-l fi contaminat cu măsuri iresponsabile. – a mai spus senatorul Eugen Țapu-Nazare

PUBLICITATE